Saturday, March 9, 2019

read more

Flat Paling Sempit Di Dunia, Seorang Jurugambar Berkongsi Flat Paling Sempit Yang Ada Di Hongkong.. Lihat Betapa Sempitnya Flat Ini!

by Hiburan   3 views

Seorang fotografer dari Jerman, Micheal Wolf mengejutkan dunia apabila berkongsi pengalaman dengan merakam keadaan di dalam flat di Hongkong. Gambar yang menyaksikan bagaimana kelangsungan hidup rakyat marhaen di dalam flat..

read more

Sedih Sangat Apabila Kawan Yang Kenal Lebih 20 Tahun Hanya Sekadar Beri RM10 Untuk Majlis Kahwin Anak – News

by Hiburan   3 views

Hari ini hujan lebat sejak awal pagi dan sejuknya mencucuk sehingga ke tulang hitam. Saya mula terdetik, mungkin inilah sebabnya ramai orang bernikah/berkahwin pada bulan September. Buktinya, di newsfeed Facebook..

read more

Luna Maya Tetap Kuat Walaupun Bekas Kekasih Berkahwin Dengan Syahrini!

by Hiburan   2 views

Susulan berita pernikahan penyanyi Syahrini dan usahawan Reino Barack, nampaknya media Indonesia bukan hanya memberi tumpuan kepada pasangan itu malah bekas kekasih Reino iaitu Luna Maya. Pasti ramai yang..

read more

Cuba Lari Dari Penjara, Ketua Gangster Menyamar Jadi Perempuan Kantoi Kerana Suara Garau – News

by Hiburan   2 views

Sesetengah orang memang ada kepakaran dalam penyamaran. Tapi bagi, Francisco Herrera Argueta, 55, ternyata dia masih memerlukan banyak latihan. Francisco atau lebih dikenali sebagai Don Chico merupakan ketua gangster dan dipenjarakan..

read more

Sharnaaz Ahmad Meroyan Pada Bulan Ulangtahun Perkahwinan?

by Hiburan   4 views

Sharnaaz Ahmad sekali lagi menimbulkan spekulasi kepada gosip yang bertebaran berkait dengan rumah tangganya bersama Noor Nabila iaitu kakak kepada Noor Neelofa apabila beliau memuatnaik keluhan rasa diselangi alunan syahdu..