Thursday, March 7, 2019

read more

Bayi Silikon Dari China Ini Khas Untuk Mereka Yang Mahukan Anak Tetapi Takutkan Komitmen – News

by Hiburan   4 views

Bukan sekadar anak patung, tetapi anak patung yang dihasilkan oleh seorang pereka wanita ini sememangnya menyeramkan, meskipun memiliki ciri-ciri seorang bayi. Berbeza dengan anak-anak patung yang lain, anak patung yang..

read more

Kita Muda-Muda Ni Terlalu Nak Enjoy, Padahal Kematian Tu Tak Kenal Umur, Doktor Ini Dedah Pengalamannya – News

by Hiburan   3 views

Saban hari kita dengar, lihat dan baca tentang insiden suka mahupun duka yang terjadi kepada masyarakat mahupun orang disekeliling kita. Malah yang lebih menyayat hati adalah kejadian yang melibatkan kematian. Sama..

read more

Lelaki Cekal Ini Kongsikan Pengalamannya Berjuang Untuk Hidup Selepas Lebih 76 Hari Terdampar Di Lautan Sepi Seorang Diri – News

by Hiburan   5 views

Steve Callahan kenal? Aku baru kenal dia tadi dekat Outdoor Channel. Steve Callahan adalah mangsa survival 76 hari tersadai di laut atas rakit penyelamat. 1982, di Canary Island dalam perjalanan..

read more

Aliff Aziz Kecewa! Nafi Berpegangan Tangan Bersama Oktovia Manrose

by Hiburan   4 views

Beberapa hari yang lalu, isu yang dikaitkan dengan Aliff Aziz dan Oktovia Manrose panas kembali. Selepas memohon maaf, terdapat dakwaan dari netizen yang kononnya terlihat kedua-dua selebriti ini berpegangan..

read more

‘Kau Keje Macam Taik!’ – Rozita Che Wan Jawab Tuduhan Bekas Pemandu

by Hiburan   3 views

Semalam, tular di laman Facebook apabila seorang lelaki yang juga bekas pemandu kepada pelakon Rozita Che Wan mendedahkan bahawa pelakon itu tidak membayar gajinya seperti yang dijanjikan. Hangat.com difahamkan..

read more

Bermodalkan Hanya RM200 , Wanita Ini Tunjuk A To Z Cara- Cara DIY Wainscoting Dinding Rumah. Memang Cantik ! – News

by Hiburan   4 views

Dekorasi hiasan dalaman adalah sangat penting untuk memberi impak ruangan rumah nampak lebih luas. Jika pandai bermain dengan warna, aksesori, susunan dan pemilihan perabot, ruang akan nampak lebih hidup dan..