Tuesday, March 5, 2019

read more

“Saya Kembali Ke Tempat Kita Pergi Bersama Dulu, Cumanya Kali Ini ..Tanpa Awak” – Perkongsian Sayu Setelah 3 Tahun Pemergian Isteri

by Hiburan   11 views

Sejak akhir-akhir ini, isu suami curang terhadap isteri meskipun baru sahaja mendirikan rumah tangga semakin banyak dikongsikan di laman-laman sosial. Hal ini menyebabkan golongan wanita meletakkan penanda aras tentang tahap..

read more

“Ayah Tak Balik..Ummi Takda Duit..Semalam Pagi Pun Tak Makan..” – Bapa Gaji RM1050, 5 Anak Abai Keluarga Selepas Poligami – News

by Hiburan   3 views

Kisah sedih ini dikongsikan supaya jadi pengajaran kepada suami di luar sana. Jadikan iktibar pada kita. Mari kita baca perkongsian pembaca. Sedih melihat pelajar tidak makan kerana tiada duit, seorang..

read more

Ibu Meninggal Dunia, Adibah Noor Ucap Terima Kasih Atas Doa Peminat

by Hiburan   4 views

Semalam, penyanyi dan pelakon terkenal Adibah Noor telah berkongsi satu khabar duka dimana ibu kesayangannya, Norlia Abd Majid telah meninggal dunia. Selamat Dikebumikan  Allahyarhamah Norlia dilaporkan meninggal pada jam..

read more

Syarikat Ini Akan Benarkan Stafnya Ambil Cuti Sekiranya Tiada Mood Untuk Masuk Kerja – News

by Hiburan   3 views

Sebuah syarikat di China mempunyai cara yang unik untuk menjaga kebajikkan pekerjanya apabila membenarkan mereka untuk mengambil cuti sekiranya tiada mood untuk masuk bekerja. Tidak perlu memberi alasan terlalu panjang,..

read more

Anak Rita Rudaini Sakit, Netizen ‘Serang’ Aidil Zafuan

by Hiburan   3 views

Semangat kental pelakon Rita Rudaini sebagai seorang ibu tunggal antara yang dikagumi rata-rata peminat. Selepas berpisah dengan pemain bola terkenal, Aidil Zafuan sekitar 7 tahun yang lalu, Rita nekad..

read more

[VIDEO] Marsha Milan Gagal Menahan Sebak Sewaktu Lancar Lagu Bimbang

by Hiburan   4 views

Karier seni nya bermula setelah menyertai program realiti Akademi Fantasia musim ketiga dan turut menduduk tangga keempat dalam programitu. Kini Marsha Milan Londoh atau lebih dikenali sebagai Marsha Milan..