Friday, March 1, 2019

read more

“Dia sekarang MUA First Class..” – Disebalik Gambar Memes Yang Mengeji, Wanita Cantik Ini Rupanya Ada Background Kehidupan Yang Sedih

by Hiburan   6 views

Wanita dan makeup memang tidak dapat dipisahkan. Kadang-kadang wanita ni bermekap bukan sebab nak nampak cantik pun. Dorang jadikan makeup ni sebagai hobi dan ada jugak jadikan ia sebagai sumber..

read more

”Balik Hadap Muka Anak Bini Rasa Nak Menangis,” Pemandu Grab Kesal Dianiaya Penumpang – News

by Hiburan   5 views

Sebagai pelanggan, anda sememangnya mempunyai kelebihan. Namun usahlah menggunakan kelebihan yang ada hingga menutup periuk nasi orang lain. Seperti nasib yang menimpa seorang pemandu Grab, Nur Ariff Makhar yang terpaksa berputih..

read more

(Video) ”Anakku Hari Ni Ayah Datang Menggantikanmu,” Kelibat Bapa Datang Terima Skrol Arwah Anak Buat Ramai Sebak – News

by Hiburan   6 views

Setelah berhempas-pulas menyambung pelajaran sehingga ke peringkat universiti, pastinya hari konvokesyen paling ditunggu-tunggu oleh semua penuntut. Penat lelah seakan terbayar apabila berjaya menggenggam segulung ijazah. Ibu bapa antara insan yang..

read more

Mayat Wanita Reput Ditemui Dalam Longkang Di Tanjung Malim – News

by Hiburan   4 views

TANJUNG MALIM – Satu mayat reput dipercayai seorang wanita ditemui di dalam longkang di Jalan Besar Behrang Ulu ke Proton City Tanjung Malim di sini semalam. Ketua Polis Daerah Muallim,..

read more

Hanya Menguji! Syazwan Zulkifly Akui Hantar Mesej Tentang Saiz Bra

by Hiburan   3 views

Semalam,selain isu Aliff Aziz dan Oktovia Manrose, di media sosial turut kecoh mengenai kontroversi melibatkan pelakon Syazwan Zulkifly yang dikatakan telah menghantar mesej nakal kepada seorang wanita. Akui Hantar..

read more

Aprena Manrose Tampil Beri Kenyataan Libatkan Kakak & Bella Astillah

by Hiburan   4 views

Nampaknya kemelut tiga penjuru melibatkan pasangan selebriti suami isteri Aliff Aziz, Bella Astillah dan pelakon Oktovia Manrose belum selesai. Malah Bella turut mahu bersemuka dengan Oktovia bagi mendapatkan penjelasan..

read more

Sudah 9 Hari Tak Balik Rumah! Bella Astillah Dedah Perkara Sebenar

by Hiburan   4 views

Lanjutan kontroversi melibatkan pelakon dan penyanyi, Aliff Aziz yang dikatakan telah berparti dan mempunyai hubungan sulit bersama Oktovia Manrose selepas didedahkan oleh isteri Aliff, Bella Astillah. Pelakon itu dikatakan..