December 2018

read more

“Abah Mimpi Ke Apa…” – Bapa Terharu Anak Hadiahkan Kereta Menjelang Tahun Baru – News

by Hiburan   12 views

Kalau masa kecil ibu bapa kita telah berkorban wang ringgit dan masa demi membesarkan kita, tak ada salahnya kalau sudah besar kita ambil waktu ini untuk membalas jasa mereka pula...

read more

“Saya Tak Nak Orang Salah Sangka” – Bapa Kendong Baby Atas Motor Tampil Jelaskan Cerita Sebenar – News

by Hiburan   9 views

Baru-baru ini tersebar di media sosial gambar seorang bapa yang mengendong anaknya mengundang rasa simpati orang ramai. Ramai netizen menyangka lelaki itu terpaksa membawa anaknya sambil melaksanakan kerjanya sebagai rider..

read more

“Ketat Gini Tak Kena Marah Ke?” – Wak Doyok Keluarkan Uniform Sekolah Slim Fit, Boleh Pakai Ek? – News

by Hiburan   11 views

Pejam celik, pejam celik, cuti sekolah rupa-rupanya dah nak habis! Tinggal beberapa hari saja lagi untuk ibubapa yang nak menjemput anak balik ke rumah dari kampung ataupun beli persiapan dan..

read more

Wanita Ini Nasihat Linda Rafar Jangan Menipu Orang, Jual Jus Rawat Kanser Padahal Mak Tengah Sakit – News

by Hiburan   12 views

Kecoh di media sosial sepanjang minggu ni apabila artis Linda Rafar tidak berpuas hati dengan nurse di sebuah hospital kerajaan sebab lambat tukar cadar maknya yang sakit. Puaslah pihak yang satu lagi..

read more

“Tukar Cadar Bukan Ehsan, Memang Kita Kena Buat..” – Nurse Swasta Terangkan Skop Kerja Nurse – News

by Hiburan   11 views

Baru-baru ini, seorang pelakon meluahkan ketidakpuasan hatinya mengenai sikap sekumpulan jururawat di hospital kerajaan yang didakwa menampilkan sikap yang tidak sepatutnya apabila dia meminta bantuan ditukarkan cadar ibunya yang terkena..

read more

‘Dugaan Hari Ini, Total RM9,673.70 Lesap Dari Akaun Bank CIMB’ – Mangsa – News

by Hiburan   12 views

‘Dugaan hari ini, total RM9,673.70 lesap dari akaun bank CIMB’ – Mangsa.  Total RM9,673.70. CIMB tak selamat dah. Dugaan harini,” demikian status yang dimuat naik oleh mangsa yang mendakwa sejumlah..

read more

Kucing Jadi Hantaran – News

by Hiburan   12 views

MENJADIKAN kucing sebagai hantaran dalam majlis pertunangan. Pelik, namun itu yang dilakukan Tengku Nurul Atika Nabiha Tengku Rosnan dengan pasangannya Mohamad Ibtisam Syafiq Azmi yang melangsungkan majlis pertunangan di Taman..

read more

Bapa Potong Tangan Anak Sebab Terlalu Gemar Menonton Video Lucah – News

by Hiburan   13 views

Polis telah menahan seorang bapa yang didakwa memotong tangan kanan anak lelaki selepas mencekup mangsa menonton video lucah di internet, lapor Nextshark. Mohammad Qayyum Qureshi, 45, dari Hyderabad, Telangana, menyerah diri..

read more

Ingatkan Nak Curi Tabung Masjid, Orang Kampung Tersalah Belasah Pemuda Sampai Mati – News

by Hiburan   12 views

Seorang lelaki berusia 23 tahun mati dibelasah oleh sekumpulan penduduk kampung baru-baru ini, lapor Coconuts. Muhammad Khaidir telah dibelasah dengan teruk sebab disangka nak mencuri tabung masjid. Berikut adalah kronologi kejadian menimpa..

read more

“Maafkan Saya Encik, Semua Duit Saya Dalam Tank Motor”- Apa Yang Anggota JPJ Lakukan Selepas Itu Sangat Mengejutkan !! – News

by Hiburan   11 views

Tiba-tiba basah pipi teringat nikmat Allah. Semasa saya diuji dengan kesusahan. Air mata saya mengalir cari duit nak beli susu anak. Isteri kata, takper abang. Abangkan selalu pesan, kitakan ada..