November 2018

read more

Usia Bayi Baru Masuk 2 Minggu, Dr Sheikh Muszaphar Telah Latih Anaknya Meniarap. Kelebihan Ini Ramai Ibu Ayah Tak Tahu – My Info Harian

by Hiburan   8 views

Menurut Dr. Shiekh Muszaphar sebenarnya ada banyak kebaikan jika bayi diajar melakukan apa yang disebut tummy time ini sebaik dilahirkan. Berikut adalah perkongsian beliau yang dicatat dalam instagram miliknya. Latih..

read more

Gadis Kecil Bukan Islam Ini Sedang Berjalan Dan Tiba Tiba Langkah Terhenti Bila Terdengar Azan Dan Ini Apa Terjadi Selepas Itu – My Info Harian

by Hiburan   12 views

GADIS KECIL BUKAN ISLAM INI TERUJA APABILA MENDENGAR AZAN Video dibawah menunjukkan seorang gadis kecil sedang berjalan jalan di salah sebuah gedung pasaraya di Dubai dan ketika itu azan berkumandang..

read more

Bob Lokman Hilang Nikmat Kerana Sombong, Isteri Pula Cabut Lari Namun Syukur. Allah Masih Sayang – My Info Harian

by Hiburan   10 views

ROCK dan Bob Lokman… ia ibarat makanan yang tidak dapat dipisahkan dalam kehidupan manusia. Kerana kecintaannya kepada irama muzik itu, tiada satu pun kelab rock di negara ini yang tidak dikunjunginya. Begitu..

read more

(Video) Apa Yang Dilakukan Juruterbang Ini Bila Tahu Bekas Gurunya Jadi Penumpang Buat Ramai Sebak – My Info Harian

by Hiburan   14 views

Ini adalah saat-saat dimana seorang juruterbang daripada sebuah syarikat penerbangan di Turki menzahirkan penghargaan kepada bekas gurunya,  Selahattin Onan. Selahattin Onan merupakan seorang tenaga pengajar juruterbang di syarikat penerbangan Turkish..

read more

Ingatkan Hamil, Misteri Perut Seberat Tujuh Bayi Baru Lahir Terjawab Selepas Buat Imbasan.. – My Info Harian

by Hiburan   10 views

KEELY Favell diasak soalan bila akan bersalin apabila perutnya semakin membesar, sehingga berasa malu dengan keadaan itu. Ujian kehamilan menunjukkan dia tidak hamil dan hanya berat badannya bertambah. Cakap-cakap mengenai saiz..

read more

90% Lelaki Curang Semua Sebab Nafsu! – My Info Harian

by Hiburan   10 views

Curang membawa definisi keadaan curang, ketidakjujuran, tidak lurus hati, dan khianat. Sekaligus memberi pengertian negatif kepada kesan buruk impak dari perlakuan ini. Untuk isu kali ini, Maskulin ingin mengupas lebih..

read more

Gaji Suami Hanya RM2500 Sara 8 Beranak, Suri Rumah Ini Dedah Rezeki Tak Surut – My Info Harian

by Hiburan   9 views

Seorang suri rumah mendedahkan gaji suaminya cuma RM2500, tapi cukup untuk menyara lapan ahli keluarga. Bagaimana rezeki keluarga ini sentiasa cukup dan tak pernah surut? Suri rumah berkeneaan, Noraini Hassan..

read more

“Kau Kedekut Dengan Mak Bapak, Hidup Kau Akan Sempit Walaupun Laki Bini Gaji Puluh Ribu. Ingat Pesan Aku!” – My Info Harian

by Hiburan   10 views

“Mereka jaga kita dengan penuh kasih sejak kecil, bila kita sudah besar, kita suruh pula mereka jaga anak-anak kita..Betapa CELAKAnya manusia, inilah tanda kiamat yang nabi telah maklumkan bahawa ibu..

read more

Majikan Gagal Bayar Gaji Selewat-lewatnya Pada 7 Haribulan, Pekerja Boleh Buat Aduan Terhadap Majikan – My Info Harian

by Hiburan   11 views

Kebanyakan kita, minggu keempat di setiap bulan adalah minggu yang terpaksa berjimat cermat atau mengikat perut sebelum menerima bayaran gaji ke akaun bank. Tetapi bagaimana jika gaji anda belum dibayar..

read more

6 Sebab Bawah Mata Jadi Hitam Selain Alasan Kurang Tidur – VIWANITA

by Berita   11 views

Kebiasannya apabila seseorang mengalami mata panda, dia selalu akan mendakwa bahawa dia tidak tidur. Walaupun ada sebab-sebab lain yang boleh menyebabkan masalah kesihatan. Lingkaran mata hitam sangat biasa bagi seseorang...