October 2018

read more

Dato’ Seri Vida Buka Pusat Tahfiz

by Berita   13 views

Walaupun pelbagai kontroversi yang melanda, Dato’Seri Vida masih gah dalam industri kosmetik yang diceburinya. Umum mengetahui DSV banyak melakukan amal kebajikan. Dia telah pun membuka Tahfiz Darul Quran DSV. Tahfiz..

read more

Anak Ada Masalah Bertutur, Lambat Bercakap, Atau Pelat? Amalkan Teknik Urutan Ini. In Sha Allah Membantu – VIWANITA

by Berita   12 views

Bagi kanak-kanak yang mengalami masalah untuk bertutur, lambat atau pelat bercakap?? Kami ada sebuah video yang ingin dikongsi bagi membantu permasalahan ini. Kanak-kanak yang sedang membesar ada kalanya sukar untuk..

read more

Zulin Aziz Tak Jadi Berkahwin?

by Berita   23 views

Zulin Aziz Tak Jadi Berkahwin? Dalam diam, Zulin Aziz sedang merancang perkahwinannya. Bukan gimik sebaliknya benar belaka. Zulin memohon semua peminatnya agar segala perancangan dipermudahkan. Apa yang menarik, Zulin nak..

read more

Bonda Rozita Kongsi Petua Kurangkan Gatal Demam Campak & Rawat Bengkak Susu Dengan Daun Pisang – VIWANITA

by Berita   14 views

Daun pisang memang mempunyai banyak kelebihannya. Selain banyak digunakan untuk buat kuih-muih tradisional dan masakan, sebenarnya mak-mak juga boleh gunakan daun pisang ni sebagai petua dan penawar kesihatan. Antaranya bagi..

read more

“Barangkali Kerana Aku Tak Ada Bergelar Dato Atau Tan Sri” – Jalil Hamid – Jambu Batu Online

by Berita   19 views

Siapa yang tidak mengenali pelakon hebat Jalil Hamid. Pada Anugerah Telenovela 2018 yang lalu, Jalil telah dianugerahkan Pelakon Lelaki Terbaik 2018 menerusi filem Bisik Pada Langit. Kehebatan lakonannya memang tiada..

read more

Cukup Gunakan 3 Malam Saja. Wajah Putih Bersih, Gebu Tanpa Perlu Bayar Mahal. Cukup Gunakan Bahan Sederhana Ini. – VIWANITA

by Berita   13 views

Ada berbagai macam produk yang menjanjikan untuk menghapus daerah, dan meskipun beberapa mungkin bekerja, sangat penting untuk memahami bahwa bahan kimia dalam jenis produk hanya menyebabkan kerusakan serius pada kesehatan..

read more

Sel Kanser Takut Dengan 3 Sayur Ini! Pastikan Selalu Ada Di Dalam Masakanmu.. – VIWANITA

by Berita   16 views

Tiga jenis sayur ini sangat mudah ditemukan. Sayuran ini dapat digunakan untuk mencegah kanser  yang kaya akan nutrisi dan juga dapat melawan sel kanser. 1.Kucai Kucai adalah salah satu jenis..

read more

YB Syed Saddiq Menyanyi Lagu Dato’M.Nasir – Jambu Batu Online

by Berita   13 views

Baru-baru ini, Dbilique, iaitu digital platform baru yang diterajui oleh Faizal Ismail dan Fara Fauzana telah menjemput Menteri Belia Dan Sukan, YB Syed Saddiq. Segmen yang digelarkan Artis Masuk Bilik..

read more

Selalu Tertidur Dengan Handphone Di Kepala? Awas, Lihat Kesan Ini Kepada Otak Anda – VIWANITA

by Berita   18 views

Satu kajian telah membuktikan bahawa telefon bimbit boleh membakar otak dan menjejaskan fungsinya.  Ia juga menunjukkan tahap pendedahan kepada telefon bimbit yang diletakkan dekat dengan kepala atau bahagian badan lain..

read more

Wak Doyok Hadiah Rumah Buat Ibu Bapa

by Berita   14 views

Apa yang membahagiakan seseorang ialah dapat mengembirakan ibu bapa. Bagi ibu bapa pula, apa yang diberikan oleh seorang anak, diterima dengan senang hati. Tersentuh membaca apa yang dikongsikan oleh Wak..